« Winnaar pitchprijs»

Gepubliceerd op 18-06-2024

Ik heb een prijs voor de beste pitch gewonnen ๐Ÿ™Œ

en daar ben ik trots op ๐Ÿ˜‰

Elke donderdagochtend ga ik trouw en met veel plezier naar mijn netwerkontbijt bij BNI Best Connect. Voor mij en mijn medeleden dé plek om mijn netwerk uit te breiden, mezelf te ontwikkelen en om business te creëren voor mezelf en voor mijn medeleden en gasten. Sinds vorige week hebben we een prijs voor de beste pitch geïntroduceerd. Vorige week was ik er niet, dus ik heb bij mijn eerste kans meteen de hoofdprijs gegrepen.

Om die reden deel ik mijn pitch daarom graag met jullie:

Ondernemers worden zo af en toe met een situatie geconfronteerd waar ze maar één keer of slechts enkele keren mee te maken krijgen in hun ondernemersleven. Denk dan bijvoorbeeld aan de verkoop van hun bedrijf, de aankoop van een ander bedrijf of de aanvraag van een privé hypotheek waarvoor zakelijk inkomen nodig is.

Dat is best wel specialistisch werk, maar toch hoor je veel ondernemers zeggen " dat zoek ik zelf wel op op internet" of " ik ken wel iemand die zo iets dergelijks doet". Nu houd ik van bizarre voorbeelden, want dan zeg ik: " stel dat je een blindedarm operatie nodig hebt? Dan kan je vast wel op internet vinden hoe je dat moet doen, maar dan ga je dat toch écht niet zelf doen. En stel je kent een orthodontist, dat is ook iets medisch, die laat je die operatie ook niet uitvoeren". Kortom, voor dit soort zaken schakel je een expert in.

In dat kader, kreeg ik vandeweek een vraag, in jouw logo staat MKB, de M en de B snap ik wel maar de K, je schrijft Marc toch met een C? In plaats van uit gaan leggen dat het voor Midden en Klein Bedrijf staat, zei ik: " met de C maak ik het verschil"

En hoe maak ik dan het verschil?

Ik Coördineer het proces en ik zet mijn Contacten in zodat de ondernemer zich kan Concentreren op de leuke dingen in zijn of haar onderneming. Ik Controleer het hele proces zodat de ondernemer uiteindelijk de meeste Centjes en beste Contractuele voorwaarden er aan over houdt.

666b51a1-cc99-45b0-a652-1a93885182a6-1718723574.jpeg